Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante privind dosarul tragediei din Colectiv. Luju.ro: Artificiile nu au declanșat incendiul

Dezvăluiri șocante privind dosarul tragediei din Colectiv. Luju.ro: Artificiile nu au declanșat incendiul

Dezvăluiri șocante privind dosarul tragediei din Colectiv. Luju.ro: Artificiile nu au declanșat incendiul
21 Oct 2018   •   20:30

Dezvăluiri explozive legate de tragedia de la Colectiv. Este vorba despre o anchetă jurnalistă de proporții a celor de la Lumea Justiției. 

Mână criminală sau tragic incident creat de o serie de încălcări ale securității la incendii? Acestea sunt cele două curente de opinie care circulă în prezent în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, în care au murit arse de vii peste 60 de persoane. 

Rechizitoriul din cazul Colectiv, întocmit la 27 aprilie 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică, are neajunsuri majore, spun cei de la Luju. 

„Nu stabilește natura exactă a buretului fonoabsorbant cu care era capitonat tavanul, pereții și unii stâlpi ai clubului (afirmându-se pe baza a câteva declarații subiective de martor că ar fi ”neignifugat”) fiind însă cert că acesta a fost burete fonoabsorbant din spuma poliuretanică de tip N2138”, arată cei de la luju.ro. 

„Ancheta denotă că nu s-a mers deloc pe pista unei mâini criminale, cel puțin nu rezultă din rechizitoriu”, mai arată Lumea Justiției. 

 

×
Subiecte în articol: colectiv dezvaluiri
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close