Antena 3 CNN Actualitate Directorul Penitenciarului Târgşor, JEFUIT în plină stradă. I-au fost furaţi 7.000 de euro şi un PISTOL

Directorul Penitenciarului Târgşor, JEFUIT în plină stradă. I-au fost furaţi 7.000 de euro şi un PISTOL

Directorul Penitenciarului Târgşor, JEFUIT în plină stradă. I-au fost furaţi 7.000 de euro şi un PISTOL
de O.P    |    28 Iun 2013   •   05:33

Şapte mii de euro şi un pistol cu gloanţe au fost furate aseară pe o stradă din Târgovişte chiar din maşina directorului penitenciarului de femei Târgşor. Bărbatul venise în vizită la un prieten şi când s-a întors la maşină a observat că era spartă. Poliţiştii au organizat filtre la toate ieşirile din oraş ca să prindă hoţii însă deocamdată fără rezultat.

Directorul penitenciarului de la Târgşor venise la Târgovişte să-şi viziteze un prieten. Florin Stanciu susţine că în maşina parcată în faţa casei acestuia avea 7.000 de euro, un pistol Glock, calibru 9 milimetri, şi două încărcătoare cu 34 de gloanţe care i-au fost furate.

Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, directorul penitenciarului a sunat imediat la 112.  Poliţiştii au făcut razii în tot oraşul pentru a prinde hoţii. Şeful penitenciarului Târgşor este cercetat acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

×
Subiecte în articol: jaf jefuit jaf jaf armat
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close