Antena 3 CNN Actualitate Distracţie pentru bogaţi şi săraci la Mamaia

Distracţie pentru bogaţi şi săraci la Mamaia

Distracţie pentru bogaţi şi săraci la Mamaia
01 Aug 2015   •   22:06

În mijlocul distracţiei, dar şi al luxului, la malul mării, turiştii pot mânca pe săturate cu doar 5 lei. Mamaia e pentru toţi. Iar în satul de vacanţă, shaorma, hamsiile cu mămăligă şi micii cu muştar nu lasă o familie cu buzunarele goale. Mai scumpe sunt însă distracţiile. Pe mare sau la delfinariu.

În faţa grătarelor care sfârâie, turiştii stau la coadă. Chiar şi cu buzunarele goale, în sudul staţiunii Mamaia, în satul de vacanţă, oricine poate mânca pe săturate.

PUBLICITATE
 
În satul de vacanţă un mediu complet porneşte de la puţin peste 8 lei, iar un pahar de bere de la 4 lei. Cerere mare a fost şi la shaormerii. E drept, şi-au făcut şi reclamă.

Cu burta plină, dar cu un buget pentru distracţii mai mare, sute de turişti au făcut cozi în faţa delfinariului din Constanţa. Ca toţi să ajungă să-i vadă pe Nini şi Chen Chen, reprezentaţiile au fost suplimentate.

Alţii au aşteptat pe plajă ca vremea să se îndrepte. Costumele de baie au fost însă repede acoperite cu bluze sau prosoape. De mâine însă toţi turiştii se vor bucura de vreme bună pe litoral

Sursă: Observator

×
Subiecte în articol: Mamaia litoral distractie preturi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close