Antena 3 CNN Actualitate Documentul care arată cine minte în scandalul avionului de la Cluj

Documentul care arată cine minte în scandalul avionului de la Cluj

Documentul care arată cine minte în scandalul avionului de la Cluj
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Ian 2016   •   10:28
Dovada că avionul Blue Air avea destul combustibil atunci cand a plecat din București spre Cluj-Napoca, pe 7 ianuarie 2016 apare, marți, în Ziar de Cluj.ro.
 
În document este vorba de un "loadsheet" al Blue Air, unde se vede că avionul a fost încărcat cu 4,8 tone de combustibil în respectiva dimineață, la ora 4.36 AM.
 
Această dovadă complică și mai mult lucrurile în acest scandal. Putem trage concluzia că directorul general Gheorghe Răcaru, care conduce destinele Blue Air, nu a mințit când a spus că aeronava avea suficient kerosen.

Citiți continuarea aici
 
INCIDENT AVIATIC. O aeronavă cu 110 pasageri la bord a ratat aterizarea și a ieșit de pe pistă, la Cluj-Napoca. Viorel Toader, pasager în avionul care a ratat aterizarea pe aeroport, a povestit într-o intervenție telefonică la Antena 3 că pista era acoperită cu zăpadă și gheață. 

Bărbatul a precizat că, în ciuda manevrei pilotului, pasagerii nu au intrat în panică, arătând că pentru acest incident de vină ar fi doar angajații aeroportului.

PRIMELE IMAGINI cu pista înzăpezită

Ascultă discuția pilotului cu turnul de control

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” din Cluj-Napoca a declarat că nu are nicio vină pentru cele întâmplate, adăugând că avionul care a ieșit de pe pistă nu este avariat și nu există victime în urma acestui incident. 

Citește și comunicatul Blue Air, după incidentul aviatic de la Cluj
 

×
Subiecte în articol: avion Cluj combustibil
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close