Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cioabă, prima declarație după ce a ieșit din arest: ”Am fost la un pas de a intra în comă”

Dorin Cioabă, prima declarație după ce a ieșit din arest: ”Am fost la un pas de a intra în comă”

Dorin Cioabă, prima declarație după ce a ieșit din arest: ”Am fost la un pas de a intra în comă”
14 Sep 2017   •   21:55

Dorin Cioabă a vorbit în exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre modul în care a fost tratat în momentul când a fost reținut de poliție.

”Am trecut prin momente josnice, eu împreună cu familia mea. Nu pot să-mi dau seama de ce s-a procedat așa. La ora șase dimineața am fost treziți de un grup de mascați, care a intrat la noi în casă cu un mandat de percheziție. Aceștia nu au găsit nimic din ceea ce au dorit(...). Cu un simplu denunț al unui om care se află în arest, noi am fost trecuți prin noroi. Tot ceea ce am făcut de-a lungul anilor, a fost terfelit într-o singură zi de acești oameni. Ne-au forțat și ne-au băgat în mașină și pe mine și pe soția mea și a mers cu noi în trombă până la Turnu Severin”, a declarat Dorin Cioabă la Antena 3.

Acesta a adăugat că a fost ținut flămând până la ora 9, el fiind bolnav de diabet.

”La ora 9 am fost la un pas de a intra în comă. A venit salvarea și domnul de la salvare mi-a zis că nu-mi pot face nimic pentru faptul ca sunt anchetat și nu m-au putut transporta la spital. Și-au bătut joc de mine într-un hal fără de hal. În două minute am ajuns de la însoțitor, la martor, de la martor, la suspect, de la suspect, la inculpat și de la inculpat, la arest ”, a susținut Cioabă.

×
Subiecte în articol: retinere coma arest declaraţie Sinteza Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close