Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3

Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3

Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3
24 Feb 2016   •   21:28

Războiul cu ANAF abia a început în instanţă. Răzvan Dumitrescu a prezentat, miercuri seară la ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'', dovada abuzului instituţiei financiare împotriva Antenei 3.

Potrivit portalului său, abia marți (23 februarie 2016) a fost înregistrată de către ANAF la tribunal o cerere de evacuare.


sursa: anaf.ro

''Adică, de abia ieri se duce ANAF la Judecătoria Sectorului 1 și depune acolo o acțiune pentru evacuarea sediilor în care sunt televiziunile Intact. Au primit și termen. Primul termen este 17.03.2016, adică de-abia în martie mergem la tribunal'', a spus Răzvan Dumitrescu.


sursa: anaf.ro


Invitat în emisiune, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dumitru Coarnă a spus că instituțiile statului trebuie să facă dovada că evacuarea Antenei 3 este utilă și oprtună.

''Vorbim de un bun public. Nu e bunul lui Ionescu, Popescu, Georgescu de la ANAF. Este un bun public. El mă reprezintă pe mine în drepturi. Și vorbesc de utilitate și oportunitate. El trebuie sa-mi facă mie dovada că e util și opoortun să vă scoată de aici, atâta timp cât dvs. produceți venituri pentru bugetul de stat'', a precizat Coarnă.



×
Subiecte în articol: Subiectiv post confiscat
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close