x close

Fii alături de noi!

Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3

de D.G.   •   24 Feb 2016   •   21:28
Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3 817
Războiul cu ANAF abia a început în instanţă. Răzvan Dumitrescu a prezentat, miercuri seară la ''Subiectiv'', dovada abuzului instituţiei financiare împotriva Antenei 3.

Potrivit portalului său, abia marți (23 februarie 2016) a fost înregistrată de către ANAF la tribunal o cerere de evacuare.


sursa: anaf.ro

''Adică, de abia ieri se duce ANAF la Judecătoria Sectorului 1 și depune acolo o acțiune pentru evacuarea sediilor în care sunt televiziunile Intact. Au primit și termen. Primul termen este 17.03.2016, adică de-abia în martie mergem la tribunal'', a spus Răzvan Dumitrescu.


sursa: anaf.ro


Invitat în emisiune, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dumitru Coarnă a spus că instituțiile statului trebuie să facă dovada că evacuarea Antenei 3 este utilă și oprtună.

''Vorbim de un bun public. Nu e bunul lui Ionescu, Popescu, Georgescu de la ANAF. Este un bun public. El mă reprezintă pe mine în drepturi. Și vorbesc de utilitate și oportunitate. El trebuie sa-mi facă mie dovada că e util și opoortun să vă scoată de aici, atâta timp cât dvs. produceți venituri pentru bugetul de stat'', a precizat Coarnă.În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati