x close

Fii alături de noi!

Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3

de D.G.   •   24 Feb 2016   •   21:28
Subiectiv: Dovada abuzului ANAF împotriva Antena 3 817
Războiul cu ANAF abia a început în instanţă. Răzvan Dumitrescu a prezentat, miercuri seară la ''Subiectiv'', dovada abuzului instituţiei financiare împotriva Antenei 3.

Potrivit portalului său, abia marți (23 februarie 2016) a fost înregistrată de către ANAF la tribunal o cerere de evacuare.


sursa: anaf.ro

''Adică, de abia ieri se duce ANAF la Judecătoria Sectorului 1 și depune acolo o acțiune pentru evacuarea sediilor în care sunt televiziunile Intact. Au primit și termen. Primul termen este 17.03.2016, adică de-abia în martie mergem la tribunal'', a spus Răzvan Dumitrescu.


sursa: anaf.ro


Invitat în emisiune, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dumitru Coarnă a spus că instituțiile statului trebuie să facă dovada că evacuarea Antenei 3 este utilă și oprtună.

''Vorbim de un bun public. Nu e bunul lui Ionescu, Popescu, Georgescu de la ANAF. Este un bun public. El mă reprezintă pe mine în drepturi. Și vorbesc de utilitate și oportunitate. El trebuie sa-mi facă mie dovada că e util și opoortun să vă scoată de aici, atâta timp cât dvs. produceți venituri pentru bugetul de stat'', a precizat Coarnă.poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati