Antena 3 CNN Actualitate Realizatorul TV Dragoș Pătraru, implicat într-un accident rutier

Realizatorul TV Dragoș Pătraru, implicat într-un accident rutier

Realizatorul TV Dragoș Pătraru, implicat într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    05 Dec 2016   •   16:43

Realizatorul TV Dragoș Pătraru a fost implicat într-un accident rutier. Pătraru a oprit la trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Postarea inițială a creat un val de controverse pe Facebook, după ce Pătraru l-a caracterizat pe posesorul Loganului, cel care l-a lovit în plin, într-o manieră nu tocmai elegantă. 

Abia după ce oprești la o trecere de pietoni și se înfige un prost cu un Logan în tine realizezi că merită să plătești ratele alea la leasing pentru o mașina rezistentă. Later edit: cred că, pe bună dreptate, s-au supărat pe mine posesorii de Logan, care cred că i-am făcut proști pe ei. Scuze, n-am nimic cu posesorii de Logan, am foarte mulți prieteni cu Logan, desigur, nu asta era ideea. Spun doar că ăsta care avea Logan și a intrat în mine era un prost. Pentru că noi eram opriți la o trecere de pietoni. Și mai spun că între Logan și o mașină rezistentă e o maaaare, foarte mare diferență, am constatat după accident. Graba. Scuze încă o dată”, a scris Dragoș Pătraru, luni, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close