Antena 3 CNN Actualitate Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru

Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru

Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
20 Aug 2019   •   20:23

Mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Gheoghe Dincă, principalul suspect în dispariția fetei, cere ca oamenii legii să o identifice, apoi să o audieze pe femeia în roșu care apare pe camerele de supraveghere alături de Luiza în ziua dispariției.

„Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităților să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a spus că nu poate, că e o femeie oarece. Trebuie să o căutăm pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și că femeia aia i-a dat un pont lui Dincă”, a precizat mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei. 

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Dincă susţine că a incinerat corpul Luizei.

 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close