Antena 3 CNN Actualitate Dronă cu droguri descoperită deasupra Penitenciarului Mioveni

Dronă cu droguri descoperită deasupra Penitenciarului Mioveni

Dronă cu droguri descoperită deasupra Penitenciarului Mioveni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Feb 2017   •   11:17

O anchetă a fost declanşată după ce o dronă a fost observată în timp ce survola Penitenciarul Mioveni, iar ulterior un colet a fost depistat în zona în care a aterizat aparatul de zbor, au anunţat luni reprezentanţii unităţii de detenţie, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Mioveni, incidentul s-a petrecut în data de 21 februarie.

"Datorită vigilenţei manifestate de personalul Penitenciarului Mioveni, (...), a fost identificat un aparat de zbor de mici dimensiuni (dronă) care survola, de la o înălţime de aproximativ 50-100 de metri, spaţiul aerian al unităţii. În acest sens, întreg personalul unităţii, dar şi al Spitalului Penitenciar Mioveni, aflat în serviciul de pază şi supraveghere, a fost alertat pentru a manifesta atenţie sporită în observarea pachetelor ce ar fi putut fi aruncate în interiorul penitenciarelor, aspect care nu a fost constatat", se precizează în comunicat.

Despre incident au fost anunţaţi şi poliţiştii din oraşul Mioveni, care au intervenit în timp ce drona se afla încă în zbor.

"În continuare, o echipă formată din agenţi de penitenciare, împreună cu echipajul de poliţie, s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul, pentru a fi scotocită zona. Cu această ocazie, în afara unităţii a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de poliţie", se mai menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, au fost efectuate controale în zona curţilor de plimbare din cadrul Penitenciarului Mioveni şi Penitenciarului Spital Mioveni, însă nu au fost descoperite obiecte interzise.

×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close