x close

Fii alături de noi!

EBa a terminat cu scutecele și s-a angajat la Camera de Comerț. Uite ce salariu primește fiica lui Băsescu

de A.M.P   •   03 Feb 2016   •   08:30
Elena Băsescu a terminat cu schimbatul scutecelor şi a revenit la muncă. Nu oriunde, ci într-un loc unde se munceşte puţin şi se câştigă foarte bine. După Luxten şi Parlamentul European, fiica fostului preşedinte a ales Camera de Comerţ şi Industrie a României. Iar aici se ocupă de un domeniu drag ei - relaţiile internaţionale. 

Elena Băsescu s-a întors la muncă după ce i-a făcut doi nepoţi lui Traian Băsescu.

La Camera de Comerţ a României, EBA munceşte la departamentul de Relaţii Internaţionale şi  primeşte un salariu de 3000 de lei net. Alegerea Elenei Băsescu pentru departamentul de Relaţii Internaţională este cu atât mai cuidată cu cât s-a făcut de râs în mai multe rânduri în timpul discursurilor susţinute.

În ciuda venitului modest de la Camera de Comerţ, fiica cea mică a fostului preşedinte se plimbă prin capitală cu un alt bolid de lux. Este vorba de o maşină de teren care ajunge să coste peste 100 de mii de euro. 


poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati