x close

Fii alături de noi!

EBa a terminat cu scutecele și s-a angajat la Camera de Comerț. Uite ce salariu primește fiica lui Băsescu

de A.M.P   •   03 Feb 2016   •   08:30
Elena Băsescu a terminat cu schimbatul scutecelor şi a revenit la muncă. Nu oriunde, ci într-un loc unde se munceşte puţin şi se câştigă foarte bine. După Luxten şi Parlamentul European, fiica fostului preşedinte a ales Camera de Comerţ şi Industrie a României. Iar aici se ocupă de un domeniu drag ei - relaţiile internaţionale. 

Elena Băsescu s-a întors la muncă după ce i-a făcut doi nepoţi lui Traian Băsescu.

La Camera de Comerţ a României, EBA munceşte la departamentul de Relaţii Internaţionale şi  primeşte un salariu de 3000 de lei net. Alegerea Elenei Băsescu pentru departamentul de Relaţii Internaţională este cu atât mai cuidată cu cât s-a făcut de râs în mai multe rânduri în timpul discursurilor susţinute.

În ciuda venitului modest de la Camera de Comerţ, fiica cea mică a fostului preşedinte se plimbă prin capitală cu un alt bolid de lux. Este vorba de o maşină de teren care ajunge să coste peste 100 de mii de euro. 


Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Oana Radu, poveste de viaţă emoţionantă! „Mama mă implora să nu mai mănânc”

Oana Radu are o poveste de viaţă emoţionantă. Invitată în cadrul emisiunii „Star Chef”, vedeta a vorbit despre momentul în care s-a hotărât să mănânce...

24 Iul 2016  •  15:11

sati