Antena 3 CNN Actualitate Ediție eveniment la Sinteza zilei: Dezvăluiri despre harta puterii secrete din România

Ediție eveniment la Sinteza zilei: Dezvăluiri despre harta puterii secrete din România

Ediție eveniment la Sinteza zilei: Dezvăluiri despre harta puterii secrete din România
14 Mar 2017   •   21:26

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, harta puterii secrete din România, unde în frunte se află fostul președinte Traian Băsescu, alături de oamenii săi de bază din justiție, Alina Bica, Livia Stanciu și Laura Codruța Kovesi.

Dezvăluirile lui Mihai Gâdea vin în contextul în care oamenii sistemului scot la iveală întâlnirile secrete de la partidele de tenis între liderii politici și oamenii cheie din servicii și justiție.

Despre întâlnirile secrete de la nivel înalt a vorbit inclusiv fostul președinte Traian Băsescu, care amintește de partidele de tenis ale liderilor PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta cu Florian Coldea și George Maior, dar și cu fostul vicepremier Gabriel Oprea, informații dezvăluite de jurnalistul Dan Andronic. 

De asemenea, Băsescu a atras atenția asupra faptului că, timp de trei ani, aceste întâlniri au avut loc la baza lui Dinu Pescariu, subliniind că este foarte posibil ca acesta să cunoască detalii despre discuțiile pe care le purtau șefii SRI, judecătorii, procurori DNA și oamenii politici. 

Cu toate acestea, Liviu Dragnea recunoaște că a jucat tenis la baza Dinu Pescariu, însă niciodată cu Florian Coldea, George Maior sau Gabriel Oprea, așa cum s-a vehiculat în presă. Președintele PSD spune că singurii cu care a făcut echipă au fost Victor Ponta și George Cosac.

Citește și:

Victor Ponta, despre miza războiului cu Liviu Dragnea

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close