Antena 3 CNN Actualitate Ediție specială: Înregistrări explozive cu ministrul Sănătății

Ediție specială: Înregistrări explozive cu ministrul Sănătății

Ediție specială: Înregistrări explozive cu ministrul Sănătății
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Dec 2016   •   23:21

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, o înregistrare șocantă cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, postată de medicul Sorin Paveliu, pe blogul personal.

Potrivit medicului, înregistrarea a fost făcută la începutul lunii septembrie, la o întâlnire a ministrului cu jurnaliștii acreditați pe lângă minister.

Unul dintre jurnaliști, după ce s-a terminat această poveste, a simțit nevoia să o dea altcuiva. Probabil că nu aș fi făcut-o (să o publice înregistrarea- n.r.) dar mă simt atât de sufocat de prea multă imagine pe care o generează ministrul Sănătății fără să fie dublat de fond, încât mi s-a părut ca diferența între imaginea publică pe care și-o promovează și personajul autentic din această înregistrare este foarte mare”, a spus Sorin Paveliu, la Antena 3.

În înregistrarea dată publicității, ministrul le spune jurnaliștilor, la un moment dat, că în Turcia s-a putut ridica un spital într-un timp relativ scurt pentru că acolo ”este dictatură”.

Contactat telefonic la Antena 3, ministrul Vlad Voiculescu a intrat în dialog cu invitații emisiunii în legătură cu înregistrarea apărută în presă.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close