Antena 3 CNN Actualitate Educație Educaţie cu pumnul. Profesoară din Tulcea, filmată pe sub bănci în timp ce agresa un copil

Educaţie cu pumnul. Profesoară din Tulcea, filmată pe sub bănci în timp ce agresa un copil

Educaţie cu pumnul. Profesoară din Tulcea, filmată pe sub bănci în timp ce agresa un copil
Sursa foto: Foto: Jurnalul.ro
23 Oct 2015   •   21:15

Fenomenul educaţiei făcute cu pumnul în şcoli pare să nu aibă un sfârşit în România. O profesoară din Tulcea a lovit fără milă un copil, în faţa clasei. Scenele au fost înregistrate pe sub bănci de ceilalţi copii.

Scandalizaţi, părinţii au facut deja plângeri la Inspectoratul Şcolar.

Profesoara loveşte fără milă copilul care-i ajunge până la piept. Orice încercare de scăpare a elevului o îndârjeşte parcă mai tare pe femeie. Imaginile au fost filmate cu telefonul de un alt elev, la şcoala din localitatea Stejaru, Tulcea. Sătul să fie pălmuiţi la ore, copilul a vrut să le arate părinţilor ce se întâmplă în clasă.

Profesora bătăuşă este la pensie. Din lipsă de dascăli, a fost reangajată ca suplinitor pentru mai multe materii tehnice.

Şocaţi de ce au văzut, părinţii au făcut plângere la inspectorat. Oamenii spun că până acum profesoara a evitat orice discuţie cu ei.

Între timp justiţia a dat şi o sentinţă pentru un dascăl violent. Învăţătoarea de la Liceul de Muzică din Cluj, care a fost înregistrată când îşi umilea elevii a primit o pedeapsă 5 luni de închisoare, cu amarea pedepsei.

Timp de doi ani, învăţătoarea va fi sub supraveghere judiciară. În plus, 60 de zile trebuie să facă muncă în folosul comunităţii.
 Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close