Antena 3 CNN Actualitate Educație Anchetă, în cazul învăţătoarei din Ploieşti care îşi terorizează elevii

Anchetă, în cazul învăţătoarei din Ploieşti care îşi terorizează elevii

Anchetă, în cazul învăţătoarei din Ploieşti care îşi terorizează elevii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Iul 2015   •   12:52

Este anchetă la şcoala din Ploieşti, unde elevii de la clasa întâi sunt jigniţi şi ameninţaţi de învăţătoare dacă nu înţeleg lecţia predată. Aşa face educaţie învăţătoarea care a fost înregistrată în timp ce îşi teroriza elevii.

Ministrul Educaţiei şi-a trimis Corpul de Control la şcoala din Ploieşti unde o învăţătoare face educaţie la clasă cu urlete, jigniri şi pedepse.

Ancheta vine după ce, mama unei eleve a înregistrat-o pe învăţătoare în timp ce îşi teroriza elevii de la clasa întâi. Copila care a povestit acasă umilinţele pe care le-a îndură zilnic la şcoală a fost mutată de părinţi la o altă unitate de învăţământ.  
 
Jignirile sunt obişnuite în clasa unei învăţătoare din Ploieşti. Femeia ţipă la copiii de şapte ani, iar dacă nu o ascultă, micii şcolari sunt umiliţi sau pedepsiţi
 
Învăţătoarea îşi pierde controlul chiar şi în momentele în care elevii nu înţeleg lecţia predată. În locul explicaţiilor, aceştia primesc jigniri.
 
Una dintre elevele umilite i-a povestit mamei ce păţeşte la şcoală. Femeia a decis să o înregistreze pe învăţătoare, pe ascuns. 
 
Mama care a scos totul la iveală şi-a mutat copilul la o altă şcoală. Învăţătoarea susţine că nu este vocea sa pe înregistrări. Directorul şcolii nu a vrut să comenteze incidentul. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Prahova au deschis o anchetă. 
 
Învăţătoarea de la Ploieşti este de 39 de ani în învăţământ. Anul viitor ar urma să se pensioneze. 
 

×
Subiecte în articol: Ploiești invatatoare ancheta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close