Antena 3 CNN Actualitate Educație Caravana Gateway to Elt ajunge la Bacău, Galați și Buzău

Caravana Gateway to Elt ajunge la Bacău, Galați și Buzău

Caravana Gateway to Elt ajunge la Bacău, Galați și Buzău
24 Mar 2017   •   13:18

Caravana Gateway to Elt pornește prin țară pentru a oferi profesorilor de limba engleză șansa de a afla cele mai noi metode de predare. Experții National Geographic Learning vin să împărtășească dascălilor români din experiența lor, pe 29 martie în Bacău, pe 30 la Galați, iar pe 31 în Buzău.

Tema conferințelor este „Dezvoltarea învățării autonome și a gândirii critice”. Participanții vor avea ocazia să analizeze principiile care stau la baza pregătirii eficiente a elevilor pentru examenele lingvistice, precum și modalitățile de punere în practică a acestor principii, la clasă. De asemenea, este importantă și pe implicarea elevilor prin predarea participativă. Acest atelier vizează modalități de angajare a elevilor în procesul de învățare prin implicarea lor activă, prin intermediul jocurilor și a altor activități. 

Invitatul special al conferințelor Gateway to Elt este Anna Hasper, profesor de limba engleză, formator și consultant internațional pentru predarea limbii engleze. Anna lucrează în ELT de mai bine de 13 ani, timp în care a dezvoltat multe proiecte cu British Council, International House, ministerele Educației din diferite țări, școli particulare și de stat.

Conferințele Gateway to Elt sunt organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Fischer Internațional, sub umbrela campaniei Liga Profesorilor Excepționali. În cadrul evenimentelor, profesorii vor putea utiliza din resursele și manualele alese cu grijă din colecția National Geographic, prelucrate de formatorii și pedagogii editurii National Geographic Learning, care oferă toate uneltele necesare instruirii unei generații de succes.

Detalii pe: fundatiadanvoiculescu.ro și cartiengleza.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close