Antena 3 CNN Actualitate Educație Evaluarea Națională 2018. Peste 30.000 de elevi nu s-au înscris la examen: ”Putem vorbi despre un abandon școlar la final de etapă”

Evaluarea Națională 2018. Peste 30.000 de elevi nu s-au înscris la examen: ”Putem vorbi despre un abandon școlar la final de etapă”

Evaluarea Națională 2018. Peste 30.000 de elevi nu s-au înscris la examen: ”Putem vorbi despre un abandon școlar la final de etapă”
17 Iun 2018   •   10:58

Peste 30.000 de elevi nu s-au înscris la Evaluarea Națională.

PNL atrage atenția că putem vorbi despre un abandon școlar la final de etapă. 

Liberalii cer ministrului Educației să vină cu măsuri și soluții urgente pentru a-i ajuta pe cei care nu s-au înscris nici măcar la examenele Evaluării Naționale și pentru a stopa acest fenomen îngrijorător, scrie libertatea.ro.

”Trag un semnal de alarmă care, pe fondul unor preocupări pur politicianiste ale actualei guvernări, a scăpat total din atenția opiniei publice: din 179.000 de elevi înscriși in clasa a VIII-a, aproximativ 30.000 nu s-au înscris la examenele Evaluării Naționale din această sesiune. Viitorul le este compromis, în timp ce guvernul este preocupat să susțină mitinguri cu cetățeni aduși forțat de prin toată țara sau să facă planuri privind suspendarea președintelui Iohannis”, a transmis vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu.

×
Subiecte în articol: EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 elevi examen
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close