Antena 3 CNN Actualitate Educație O româncă, șefă de promoție la Sorbona, va lucra la cea mai mare școală privată de business din Europa

O româncă, șefă de promoție la Sorbona, va lucra la cea mai mare școală privată de business din Europa

O româncă, șefă de promoție la Sorbona, va lucra la cea mai mare școală privată de business din Europa
Sursa foto: Foto: libertatea.ro
21 Aug 2016   •   22:40

Andreea Grad, în vârstă de 21 de ani, se poate lăuda deja că are reușite pe plan profesional cum nu multă lume are la vârste mai înaintate. A terminat facultatea în cadrul Universității Paris-Sorbona ca sefă de promoție, iar în scurt timp va începe să lucreze pentru Europe Business School, cea mai mare școală privata de business din Europa, scrie libertatea.ro.

Înarmată cu mult curaj, Andreea Grad, o bistrițeancă ambițioasă și harnică, și-a luat inima în dinți și a decis să studieze la Université Paris-Sorbonne, una dintre cele mai bine cotate universități din lume. Dorința de a excela și-a spus cuvântul, iar anul acesta, în iunie, la finalizarea studiilor, Andreea s-a întors acasă mândră de tot ceea ce a realizat: a terminat facultatea ca șefă de promoție.

Într-un interviu acordat pentru Bistrițeanul.ro, Andreea e explicat de ce a ales să studieze în Franța, la mii de kilometri depărtare de casa părintească din Lunca Ilvei.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close