Antena 3 CNN Actualitate Educație Şcoala ar putea începe mai târziu în acest an. Profesorii ameninţă că intră în grevă

Şcoala ar putea începe mai târziu în acest an. Profesorii ameninţă că intră în grevă

Şcoala ar putea începe mai târziu în acest an. Profesorii ameninţă că intră în grevă
Sursa foto: Foto: freeimages.com
de M.Z.    |    21 Aug 2017   •   19:52

Profesorii vor să intre în grevă, fiind nemulţumiţi de guvernanți la toate capitolele: salarii, drepturi câștigate în instanță, condiții mai bune în școli. Drept urmare, școala ar putea începe mai târziu în acest an.

"Profesorii sunt, în continuare, bătaia de joc a Guvernului!! Măririle de salarii, drepturile câştigate în instanţă, condiţii mai bune în şcoli, toate promisiunile au fost uitate sau amânate în ultimele luni. Mai întâi s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor creşte salariile de la 1 iulie 2017. Evident că NU s-a mai întâmplat asta şi ne aşteptam ca nici în 2018 să nu se respecte promisiunile. De ce? Pentru că aşa s-a procedat în învăţământ de fiecare dată. Promisiuni au fost cu nemiluita, realizări... deloc!!", scrie în petiția profesorilor, potrivit a1.ro.

Acum, ministrul ne-a anunţat că nici banii cuveniţi în urma sentinţelor judecătoreşti rămase definitive nu se vor mai plăti în septembrie. Poate în noiembrie, cine-o mai fi la guvernare atunci să se descurce! Ne-am săturat să fim bătaia de joc a guvernanţilor! De ce primarii şi toţi cei din primarii şi-au votat salarii duble, dar pentru profesori nu sunt bani?!! (...) Semnaţi petiţia pentru greva în învăţământ la data de 11 septembrie!!", scrie în petiția profesorilor.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close