Antena 3 CNN Actualitate Educație Topul celor mai bune licee din țară

Topul celor mai bune licee din țară

Topul celor mai bune licee din țară
27 Iun 2016   •   21:12

Pentru absolvenții de gimnaziu, admiterea se face în baza notelor pe care le obțin la Evaluarea Națională, în proporție de 75%, și 25% reprezintă media celor patru ani de gimnaziu. Concurența este foarte mare în rândul liceelor de top, unde mediile de admitere se apropie de zece.

În topul celor mai bune licee din România, pe primul loc se clasează colegiul Frații Buzești din Craiova, cu două specializări. La Matematică-Informatică, ultima medie de admitere a fost anul trecut de 9,90, și, la specializarea Științele Naturii, ultima medie a fost 9,88, scrie Digi24.

Locul al treilea este ocupat de colegiul Sf. Sava din București. Ultima medie de admitere la Matematică – Informatică a fost 9,87 anul trecut. La egalitate este colegiul Mircea cel Bătrân din Constanța cu ultima medie de admitere la Matematică – Informatică de 9,87.

Pe locul cinci, se clasează colegiul Vasile Alecsandri din Galați, unde, la specializarea Matematică – Informatică, ultima medie de admitere a fost, anul trecut, 9,80.  

×
Subiecte în articol: admitere la liceu licee
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close