Antena 3 CNN Actualitate Efectul de piramidă în viaţa de zi cu zi

Efectul de piramidă în viaţa de zi cu zi

Efectul de piramidă în viaţa de zi cu zi
25 Noi 2015   •   10:32

În 1973, inventatorul american Patrick Flanagan explica modalitatea în care piramida amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanței magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate, potrivit Agerpres.
În cartea sa ''Efectul de piramidă'', Paul Liekens scrie că a făcut un experiment în domeniului creșterii plantelor, așezând piramida deasupra unui loc pe care fusese plantat șofran. Rezultatul a fost că primele plante care au înflorit au fost cele de sub piramidă, iar creșterea a fost mult mai rapidă. Un alt experiment a fost făcut cu semințe de ridichi, acestea fiind plantate cu puțin timp înainte de apariția lunii pline — faza care posedă cea mai mare putere de atracție pentru ca rădăcinile să se poată dezvolta, potrivit site-ului www.youth-energy-hope.wikispaces.com. După 14 zile, a constatat că rădăcinoasele erau duble ca dimensiune față de cele plantate în condiții obișnuite. Și apa de la robinet a fost testată de Liekens, care a constatat că ținută 24 de ore sub o piramidă, are un gust mai bun, e mai pură și mai sănătoasă.

''Energia piramidei poate extrage moleculele de apă din metal mărindu-le propria rotație. În acest mod apa este îndepărtată chiar și din cele mai mici spații goale. Pe de altă parte, energia din piramidă este vulnerabilă la perturbările produse de câmpurile magnetice ale aparatelor electrice, ca de exemplu ale televizoarelor. De asemenea, și masa mai mare de fier poate provoca astfel de dereglări. Printre altele, se cuvin menționate aici două forțe: 1.una care accelerează procesul de deshidratare; 2. alta care acționează asupra microstructurii organismelor. Sterilizarea sau uciderea microorganismelor, precum și regenerarea oțelului ar fi câteva exemple'', scrie Liekes în cartea sa, potrivit site-ului www.scribd.com.

Apa ținută în piramidă devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp și, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creștere și efecte curative pentru multe afecțiuni. Pentru a obține apa de piramidă este necesară o piramidă care să respecte proporțiile celei din Egipt. Cel mai bun material pentru construcția unei piramide miniaturale este cuprul. Efectul este cu atât mai puternic, cu cât piramida este mai mare. Vasul în care este pusă apa este cel mai bine să fie din porțelan sau sticlă. Locul în care se plasează vasul trebuie să fie situat la o treime de baza piramidei, precizează site-ul amintit. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore. Apa folosită va fi, de preferință, de izvor sau plată. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depășească 24 de ore. Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepară în niciun alt mod.

''Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă 24 de ore în piramidă. Acest lucru a fost testat și confirmat de câțiva dintre scepticii mei prieteni din cercurile medicinei clasice. Am primit și câteva scrisori de la membrii organizației 'Omni-Scientia', înființate pentru promovarea cercetărilor în domeniul energiilor piramidei. Un membru din Tongeren mi-a telefonat și mi-a comunicat că l-a izbit gustul apei ținute în piramidă. Avusese probleme cu stomacul. După ce consumase apa ținută în piramidă, stomacul începuse să-i funcționeze normal, ceea ce ar fi fost cu neputință să obțină cu apa obișnuită. De asemenea, a observat că apa tratată avea gustul apei de izvor'', mai notează Liekes în cartea sa, ''Efectul de piramidă''.

Ca proporții, pentru circa 1,350 litri de apă se construiesc piramide având laturile bazei de 40 cm și muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri — 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri — 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie să fie orientate, pe cât posibil, cât mai exact spre punctele cardinale. Pentru evitarea pătrunderii prafului și altor impurități, piramida poate fi acoperită cu o folie de celofan, respectiv o altă piramidă drept husă. Apa se pune sub piramidă, în jurul stâlpului, în vase cu deschidere largă. Apa obținută în condițiile de mai sus poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar și la frigider în timpul verii, potrivit site-ului www.terapiinaturiste.ro.



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close