Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, ”72 de zile în cătuşe”. Cartea-jurnal, despre ultimii doi ani ai fostei blonde de la Cotroceni

Elena Udrea, ”72 de zile în cătuşe”. Cartea-jurnal, despre ultimii doi ani ai fostei blonde de la Cotroceni

Elena Udrea, ”72 de zile în cătuşe”. Cartea-jurnal, despre ultimii doi ani ai fostei blonde de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Dec 2016   •   15:01

Elena Udrea se pregăteşte să lanseze o carte în perioada Crăciunului sau cel târziu la începutul anului 2017, despre tot ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani, potrivit News.ro.

Cartea este aproape gata şi a început să o scrie după ce a ieşit din arest, iar titlul la care se gândise iniţial a fost ”72 de zile în cătuşe”, a precizat Udrea.

”Am început s-o scriu după ce am ieşit din arest şi iniţial am vrut să se numească «72 de zile în cătuşe», ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de supărare pentru ce s-a întâmplat şi cumva a mai scăzut în mine furia aceea pentru ce am văzut acolo şi toate nedreptăţile care se întâmplă. Eu însămi m-am îndreptat mai mult către religie şi către fericire şi am mai schimbat, am reorientat cartea în sensul în care povestesc aceşti doi ani din viaţa mea”, a spus Elena Udrea.

Un alt proiect pe care Udrea vrea să-l vadă cu orice preţ realizat este ”Institutul Fericirii”, pentru că este convinsă că ea este capabilă să facă oamenii să fie fericiţi.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea carte
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close