Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, dezvăluire-bombă: Cine ia locul celor de la Hexi Pharma

Elena Udrea, dezvăluire-bombă: Cine ia locul celor de la Hexi Pharma

Elena Udrea, dezvăluire-bombă: Cine ia locul celor de la Hexi Pharma
27 Mai 2016   •   09:00

Elena Udrea se implică masiv în scandalul Hexi Pharma şi scoate la iveală amănuntele incendiare ale acestei afaceri. Fosta blondă de la Cotroceni detonează bomba şi spune că serviciile secrete sunt implicate total în tot acest război pentru a face loc în piaţă altei firme, scrie stiripesurse.ro.

"În locul Hexi Pharma vine o firmă franco-belgiană. Toţi patronii cu firme româneşti sunt trimişi la închisoare. percepţia e că se luptă între ele. Se luptă serviciile între ele. Cineva trebuie să răspundă asupra acestor întrebări. Comisia parlamentară nu are tupeu să întrebe serviciile. Nici domnul Iohannis nu vorbeşte. Serviciile sunt implicate în absolut tot. În cazul afaceriştilor străini, traficul de influenţă nu există. La ei e vorba de lobby. Unii oameni de afaceri sunt protejaţi, dar nu vreau să expun pe nimeni la această oră.

Am date certe că Seviciile sunt în relaţii cu oameni de afaceri acuzaţi şi care scapă de urmărire. Ce societate e aceea când serviciile conduc tot. Serviciile numesc oameni în parchete, numesc judecători. ", a tunat Udrea la RTV.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Hexi Pharma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close