Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, trimiși în judecată. Informații exclusive din dosar

Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, trimiși în judecată. Informații exclusive din dosar

Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, trimiși în judecată. Informații exclusive din dosar
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Mai 2017   •   16:42

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Andreea Sava a prezentat miercuri, la emisiunea „100 de minute”, acuzaţiile DNA dar şi parcursul acestui dosar, care este unul foarte interesant şi legat de momente şi scandaluri cheie.

Potrivit DNA, Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor (două fapte), Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Băsescu, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) şi spălare a banilor (cinci fapte), iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close