Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Aranjamente de nuntă pe grupuri de interese și dosare penale

Exces de putere: Aranjamente de nuntă pe grupuri de interese și dosare penale

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, imagini fabuloase de la marea adunare infracțională, nunta Elenei Băsescu, numită așa datorită numeroșilor invitați penali care au petrecut alături de familia prezidențială, în 2012.

Exces de putere: Aranjamente de nuntă pe grupuri de interese și dosare penale
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Feb 2016   •   21:38

”Nunta Elenei Băsescu avea loc la doar câteva zile după ce CCR a tranșat soarta României prin validarea referendumului. Nunta la care aveam să aflăm că a fost cam toată floarea României. Avem însă o nouă abordare. Avem lista completă a invitaților, pe dosare penale”, a anunțat Oana Zamfir, la Exces de putere.

Masa nr.1: MASA Udrea - numită așa datorită  legăturilor ocupanților ei cu fostul ministru Elena Udrea.

Invitați: Ana Maria Topoliceanu (fosta şefă a CNI, prietena Elenei Udrea), Tudor Breazu, Alexandru Faur (dosarul Bancherilor), Luminița Kohalmi (fost consilier prezidențial), Cristian Poteraș.

Masa nr.2 - Masa lui Adriean Videanu

Invitați: Gabriel Comănescu, Raul Doicescu, Ion Maticiuc, Doina Popoviciu, Tiberiu Urdăreanu, Dan Drăgoi, Bobby Păunescu

”Prima e masa ălora pe care îi plătea Udrea cu banii de la masa a doua”, a comentat Mugur Ciuvică, invitat la emisiune.

Masa nr.3 -  Invitați: Lucian Duță (fost şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate), Sorin Crețeanu, Mihai David, Cristi Năstase, Sorin Popa (dosarul Bancherilor)

”Asta e masa șmecherilor din bani publici. Mihai David cu Hidroelectrica, Lucian Duță cu Casa de Sănătate, Sorin Crețeanu e cu afacerile cu Posta și terenurile, Sorin Popa cu creditele de la BRD. (...) Au avut masa slugilor, masa plătitorilor și masa fripturiștilor”, a spus Mugur Ciuvică, la Antena 3.

EBA+SIDA = evenimentul monden al anului

Evenimentul, care a avut loc la Palatul Snagov, în 2012, a adunat nume cunoscute ale lumii mondene din România. În total, aproximativ  850 de invitaţi au petrecut alături de cuplul Elena Băsescu - Bogdan Ionescu.

Invitații Elenei Băsescu, pe dosare penale:

Dosarele Microsoft și al retrocedărilor ilegale: Dorin Cocoș, Alin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Chahile Khalil Abi, Printul Paul, Ioan Oltean

Dosarul Bancherilor: Bebe Ionescu, Frații Creștin, Sorin Popa , Elena Udrea, Alexandru Faur

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu, Tudor Breazu, Radu Munteanu

Chahine Khalil Abi - piesă tare în dosarul Microsoft

Prin firma omului de afaceri s-a scurs peste un milion de dolari, bani care au ajuns la firmele lui Nicolae Dumitru, zis Niro.

Jumătate de MILION DE EURO, dar de nuntă

Oana Zamfir a prezentat, la emisiune, cu arăta declarația de avere a Elenei Udrea înainte de nuntă, și ce a apărut nou după nunta fastuoasă cu 850 de invitați. Comparând declarațiile de avere ale Elenei Băsescu, din perioada 2011, 2012 și 2013, se remarcă la prima vedere valoarea crescută a bijuteriilor, dar și conturile tot mai numeroase.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close