Antena 3 CNN Actualitate Explozie într-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

Explozie într-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

Explozie într-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital
07 Sep 2015   •   18:07

Din cauza acumularilor de gaze in garsoniera si de la o scanteie de la intrerupatorul electric s-a produs deflagratia in urma careia au fost distruse mai multe usi de garsoniere.

5 persoane au ajuns la spital cu arsuri, intoxicatie cu fum si atac de panica, printre care si un copil de o luna.Chiriasul garsonerei in care s-a produs explozia a suferit arsuri pe 80%de pe suprafata corpului.

Acumularea de gaze s-a produs din cauza ca ochiul de la aragaz s-a stins ,baiatul de 20 de ani pusese sa fiarba niste oua iar cand a dat apa in clocot a stins ochiul de la aragaz acumulandu-se gaze ,iar acesta cand a apris lumina s-a produs explozia.

Niste tineri din bloc sustin ca in jurul orei 10 au simtit miros de gaz pe scara blocului si au anuntat pompierii,acestia au venit au controlat dar nu a raspuns niciun locatar si au zis ca nu e pericol.

La ora 15 s-a produs deflagratia.Suflul exploziei a fost atat de puternic incat s-a auzit de la mai multe blocuri departare iar flacara s-a ridicat pana la etajul 4 al blocului.

Garsoniera si lucrurle din intirior au fost distruse in totalitate.

Tanarul care a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului a fost stabilizat la spitalul de urgenta Tulcea iar apoi a fost preluat de un elicoper si transportat la spitalul de arsi din Bucuresti .Pompierii sositi la fata locului au stins incendiul si au evacuat 15 persoane.

×
Subiecte în articol: Tulcea explozie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close