Antena 3 CNN Actualitate Familia Bodnariu face acuzații șocante: Băieții luați de Barnevernet sunt plini de vânătăi

Familia Bodnariu face acuzații șocante: Băieții luați de Barnevernet sunt plini de vânătăi

Familia Bodnariu face acuzații șocante: Băieții luați de Barnevernet sunt plini de vânătăi
Sursa foto: Foto: facebook.com/NorwayReturn-thechildrentoBodnariuFamily
14 Feb 2016   •   10:34

Acuzaţii grave lansate de familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de statul norvegian. Marius Bodnariu, tatăl celor cinci copii luaţi de Protecţia a Copilului din Norvegia, spune că şi-a revăzut doi dintre copii, cel de 5 ani şi cel de 2 ani. A fost şocat să descopere că ce băieţii aflaţi în grija unor familii surogat, sunt plini de vânătăi, scrie adevarul.ro.

Este prima dată în ultimele 3 luni când Marius Bodnariu a fost lăsat să îşi vadă copiii

Cazul Bodnariu, pe larg AICI

Dezvăluirile au fost făcute de familie prin intermediul unui purtător de cuvânt: „Matei avea pe spate o julitură urâtă şi vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe faţă. La întrebările părinţilor prin care se cereau detalii, reprezentanţii Barnevernet nu a dat prea multe explicaţii, trecând repede peste aceste aspecte. Explicaţiile lor erau că, din vina lui, Matei a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări şi a căzut cu faţa de trepte" a declarat purtatorul de cuvant pentru adevărul.ro. 

Povestea familiei Bodnariu a împărţit România în două

Pe de o parte, sunt cei care spun că părinţii au fost lăsaţi pe nedrept fără copii şi trebuie ajutaţi să-şi recupereze cei din copii. Pe de altă parte, sunt români care spun că legea norvegiană protejează copiii, iar Marius şi Ruth Bodnariu cu siguranţă au greşit de s-a ajuns atât de departe.


Cu toate acestea, povestea soţilor Bodnariu a scos în stradă părinţi din toată lumea şi a ajuns subiect de discuţie la CEDO, dar şi la Parlamentul European. 
 
O delegaţie parlamentară din România a stat faţă în faţă cu cei de la Protecţia copilului, în Norvegia. Trimişii au venit acasă plini de speranţă, dar fără promisiuni din partea autorităţilor străine. 
 
La fel ca în cazul Bodnariu, pentru alte câteva sute de familii visul norvegian s-a transformat într-un coșmar lung cât o noapte scandinavă. Acum, toți acești părinți speră ca autoritățile să facă lumină.


×
Subiecte în articol: Familia Bodnariu Cazul Bodnariu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close