Antena 3 CNN Actualitate Fenomene meteo extreme pentru luna martie. Vezi prognoza meteo

Fenomene meteo extreme pentru luna martie. Vezi prognoza meteo

Fenomene meteo extreme pentru luna martie. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de S.T.    |    20 Mar 2016   •   08:53

Vremea se va răci faţă de intervalul precedent în majoritatea zonelor, dar în special în jumătatea de nord-est a ţării, unde valorile termice se vor situa sub cele normale ale datei, informează ANM.

Vremea - Duminică, 20 martie

Vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, cu valori maxime de temperatură cuprinse între 5 şi 14 grade şi minime de la -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 5 grade în Dealurile de Vest.

În cursul zilei vor fi înnorări temporare, dar numai izolat vor cădea precipitaţii slabe, fulguieli la munte şi predominant ploi, cu totul izolat în restul teritoriului. Noaptea, cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în vestul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, iar în nordul Carpaţilor Orientali se va semnala şi lapoviţă sau ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, iar ziua, la cote mai reduse, şi în celelalte regiuni. La sfârşitul intervalului pe spaţii mici în centru, sud şi est se va produce brumă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close