Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Poveşti de viaţă impresionate de la Suceava: "Este lumina lui Dumnezeu în toate"

Fii la putere! Poveşti de viaţă impresionate de la Suceava: "Este lumina lui Dumnezeu în toate"

Fii la putere! Poveşti de viaţă impresionate de la Suceava: "Este lumina lui Dumnezeu în toate"
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Iun 2015   •   20:00
Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.
 
Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere! 
 
După Târgu Jiu, Reşiţa şi Alba Iulia, jurnaliştii Antena 3 au ajuns la Suceava. Sabina Iosub, Ela Crăciun, Adrian Măniuţiu şi Răzvan Dumitrescu vă arată frumuseţile Bucovinei şi va spun povestea Sucevei. 
 
Jurnaliştii Antena 3 au stat de vorbă cu doamna Maria Tănasă, o doamnă din Fălticeni cu o poveste de viaţă impresionantă. 
 
De asemenea, jurnaliştii Antena 3 au asistat la un moment special, pe care îl puteţi urmări în materialul video. 
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close