Antena 3 CNN Actualitate Firea aduce acuzații USB-PNL-PMP: Se pot pierde vieți omenești, Raed Arafat a fost extrem supărat

Firea aduce acuzații USB-PNL-PMP: Se pot pierde vieți omenești, Raed Arafat a fost extrem supărat

Firea aduce acuzații USB-PNL-PMP: Se pot pierde vieți omenești, Raed Arafat a fost extrem supărat
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    21 Sep 2016   •   20:49

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit miercuri, la Antena 3, despre problema insolvenței RADET și votul din Consiliul General al Primăriei Municipiului București, acuzând partidele de lipsa interesului pentru bucureșteni.

”Din punctul meu de vedere, azi s-a văzut clar pentru toată lumea. Noi am votat pentru nevoile și necesitățile bucureștenilor, iar USB cu PNL și o parte din PMP au întors spatele, nu sunt de acord cu dotarea spitalelor din Capitală”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

De asemenea, printre nemulțumirile menționate de Firea se mai numără și faptul că, în sedința de miercuri, consilierii generali au refuzat, prin absență, votul pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic și înființarea unei structuri care să se ocupe de acest lucru, dar și construcția de locuințe pentru tineri.

Potrivit lui Firea, consilierii nu au votat nici pentru înființarea unor subunități de pompieri.

”Este un fapt care mi se pare criminal. Domnul secretar de stat Raed Arafat a fost extrem de supărat. Se pierd vieți omenești, pentru că stațiile de pompieri sunt la distanțe foarte mari”, a comentat primarul Capitalei.

În replică, șeful PNL București a spus că nu vrea să fie părtaș la crearea de SRL-uri.

”Nu vrem să fim părtași la insolvența RADET, la înființarea de SRL-uri”, a spus președintele PNL București, Cristian Bușoi, miercuri, la emisiunea Subiectiv.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Gabriela Firea RADET
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close