Antena 3 CNN Actualitate Firea: „Iubita lui Dragnea are profil de Primă Doamnă”

Firea: „Iubita lui Dragnea are profil de Primă Doamnă”

Firea: „Iubita lui Dragnea are profil de Primă Doamnă”
12 Mar 2018   •   13:47

Gabriela Firea o laudă pe iubita lui Liviu Dragnea, despre care spune că are profil de Prima Doamnă, dar că o va lasa pe Viorica Dăncilă să-i cunune pentru că este mai veche în partid.

„Să fie o bătălie între mine și doamna Dăncilă? Niciodată între mine și doamna Dăncilă nu va fi o bătălie, nici pe acest subiect. Îi dau întâietate, este mult mai veche în partid decât mine și o respect foarte mult și o prețuiesc”, a spus Firea la seduul PSD.

Primarul Capitalei spune că i s-a părut normal să o vadă sâmbătă la Congres pe iubita lui Dragnea, în condițiile în care aceasta este ”o tânără de viitor”.

”Mie mi s-a părut ceva absolut normal, câtă vreme sunt într-o relație de câțiva ani de zile, se iubesc. Și am înțeles că Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, și e normal. Și eu îl susțin pe soțul meu și un cuplu se sudează atât în ceea ce privește sentimente - iubire, afectivitate - dar și prin susținerea și suportul profesional. Este o tânără care cred că este de viitor, în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. Nouă ni s-a părut foarte normal, am văzut din titlurile pe care le-ați dat dumneavoastră și din reportaje, pentru presă a fost mai mult o surpriză, dar noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, ne cunoșteam. Știu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile, umanitare sau de Crăciun sau de Ziua Femeii, și-a adus și ea o contribuție. De ce nu”, a declarat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close