Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Nicolae Guţă, acuzat că a agresat o tânără, a fost prins de poliţişti

Fiul lui Nicolae Guţă, acuzat că a agresat o tânără, a fost prins de poliţişti

Fiul lui Nicolae Guţă, acuzat că a agresat o tânără, a fost prins de poliţişti
02 Mai 2016   •   19:53

Tânărul de 23 de ani din Petroşani acuzat că a agresat, în noaptea de Înviere, o fată de 19 ani care se afla într-un club din localitate, a fost prins luni după-amiază de poliţiştii hunedoreni, cu ajutorul colegilor lor din judeţul Gorj, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Părinţii fetei susţin că agresorul fiicei lor ar fi băiatul unui cunoscut interpret de manele din Petroşani, fiind vorba de Nicolae Guţă. Aceştia afirmă că victima ar fi fost agresată sexual şi pentru că nu a acceptat avansurile tânărului, acesta a lovit-o şi apoi i-a dat cu o sticlă în cap. 

Victima a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care a depus o plângere prealabilă la Poliţie. 

'Faţă de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Acesta a explicat că suspectul a fost depistat în trafic pe raza judeţului Gorj, ulterior fiind predat poliţiştilor din Petroşani. Tânărul va fi audiat cu privire la acuzaţiile care i se aduc, urmând ca în funcţie probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

×
Subiecte în articol: Nicolae Guta agresiune
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close