Antena 3 CNN Actualitate Florin Iordache: Protocoalele au produs ”probe nelegale”

Florin Iordache: Protocoalele au produs ”probe nelegale”

Florin Iordache: Protocoalele au produs ”probe nelegale”
18 Sep 2018   •   20:10

Deputatul PSD Florin Iordache a afirmat că protocoalele între SRI și alte instituții, apărute ca urmare a OUG 6/2016 de punere în executare a mandatelor de supraveghere în procese penale, au produs "probe nelegale".

"Dacă abrogăm numai OUG 6/2016 in integralitate și nu punem nimic în loc, cu ce s-a produs cu efectele din martie 2016 nu facem nimic. Da, noi avem niște texte pe care le punem în loc și spunem foarte clar ce se întâmplă cu efectele, ca și cauze de revizuire. Daca discutăm de nulitatea probelor dăm posbilitatea dosarelor în curs sau dosarelor deja finalizate să fie revizuite. Trebuie luat articol cu articol, noi avem amendamente. De doi ani încoace și până acum această OUG și-a produs efecte si foarte mulți oameni au avut de suferit. 

Discutăm numai de probele obtinuțe nelegale, protocoalele din punctul meu de vedere au produs probe nelegale. Cetățenii trebuie să aibă posibilitatea revizuirii," a afirmat Iordache marți, la comisia juridică, în cadrul dezbaterilor privind OUG 6/2016.

×
Subiecte în articol: Florin Iordache protocoale secrete probe
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close