Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a dat-o în judecată pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Traian Băsescu a dat-o în judecată pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Traian Băsescu a dat-o în judecată pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu
02 Mai 2016   •   23:04

Traian Basescu a dat-o in judecata pe fosta nora a lui Virgil Magureanu, careia ii cere o suta de mii de lei daune.
Totul dupa ce Alina Petre a afirmat ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta ar fi fost asasinat, iar fostul sef de stat ar fi stiut despre acest lucru, potrivit stirileprotv.ro.

Culmea este ca nu aceste declaratii il deranjeaza pe Basescu ci mai degraba acuzatia potrivit careia ar fi intervenit la DNA pentru stoparea unei anchete care il vizeaza pe fostul lider liberal, Crin Antonescu.

Alina Petre: "Eu am asistat la discutia dintre Dobrescu si Elan cand au spus ca Marta trebuie lichidat. vorbeau ceva de 10 milioane de euro. si apoi a disparut. Eu cred ca a fost omorat, n-am dovezi dar asa cred, si probabil a fost ingropat in padure."

O afirmatie care a pus pe jar intreaga scena politica romaneasca, mai ales ca fosta nora a lui Virgil Magureanu sustine ca Traian Basescu ar fi stiut despre acest asasinat.

Deranjat de aceste afirmatii, fostul presedinte a reactionat si a dat-o in judecata. De asemenea a fost deranjat de acuzatia de coruptie pe care i-a adus-o partenerul Alinei Petre, omul de afaceri Florin Ghiulbenghian, care a fost candva membru al staff-ului sau de campanie.

Pentru Alina Petre, este al doilea proces in care ar putea fi pusa sa plateasca pentru afirmatiile ei. Si fostul sot ii cere zece mii de euro despagubiri dupa anumite postari facute pe contul de socializare, precizează stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Alina Petre
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close