Antena 3 CNN Actualitate Fostul șef ANAF Gelu Diaconu a ieșit din sediul DNA: ”Verificați-vă sursele. Eu nu știu nimic! ”

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu a ieșit din sediul DNA: ”Verificați-vă sursele. Eu nu știu nimic! ”

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu a ieșit din sediul DNA: ”Verificați-vă sursele. Eu nu știu nimic! ”
19 Mar 2018   •   12:23

Update: Gelu Diaconu a iești de la audieri. Întrebat de jurnaliști dacă a fost chemat luni să dea declarații în dosarul Tel Drum, fostul șef al ANAF le-a spus acestora să își verifice sursele, pentru că el nu știe nimic.

”Cine va spus asta? Verificați-vă sursele. Nu știu nimic. Despre Tel Drum știu exact ceea ce știți și dumneavoastră. Sunt informații publice, nimic special. Referitor la faptul că Liviu Dragnea s-ar fi interesat sau nu la ANAF când eram șef al instituției nu pot spune acum. O pot spune în alt cadru”, a declarat Gelu Diaconu la ieșirea din sediul DNA.

Știrea inițială: Fostul şef ANAF Gelu Diaconu este audiat luni dimineață de procurorii DNA. Diaconu dă explicaţii în calitatea de martor în dosarul Tel Drum în care este anchetat şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

În ultima perioadă, Gelu Diaconu a făcut mai mute referiri, în postări pe Facebook, la legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum.

În aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Sorin Blejnar să fie eliberat din arest preventiv după 6 luni, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă.

×
Subiecte în articol: Gelu Diaconu audieri DNA tel drum
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close