Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Patrick Ekeng, mesaj emoționant pentru suporterii echipei Dinamo: ”Voi l-ați adoptat, l-ați iubit. Vă mulțumesc mult pentru acest lucru”

Fratele lui Patrick Ekeng, mesaj emoționant pentru suporterii echipei Dinamo: ”Voi l-ați adoptat, l-ați iubit. Vă mulțumesc mult pentru acest lucru”

Fratele lui Patrick Ekeng, mesaj emoționant pentru suporterii echipei Dinamo: ”Voi l-ați adoptat, l-ați iubit. Vă mulțumesc mult pentru acest lucru”
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Mai 2016   •   09:55

Prezent, duminică, pe stadionul Dianamo, unde Patrick Ekeng și-a pierdut viața, fratele sportivului a rămas impresionat de omagiul adus de fani. Așa că a ținut să le mulțumească, cu un mesaj emoționant.
"Tot Camerunul este trist. Întreaga lume este tristă. Dar este foarte mândră de această mobilizare și afecțiunea pe care ați arătat-o. Acest lucru însemnnă mult pentru familia sa, soția sa, copilul său, mama sa, surorile sale. Patrick a iubit Dinamo. În ultima discuție pe care am avut-o cu el pe 20 aprilie, după golul marcat de el și care a făcut ca Dinamo să se califice în finala Cupei României, era foarte mândru că a reușit să își arate calitățile la Dinamo. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ați arătat-o. Nu a jucat mult timp aici, dar voi l-ați adoptat, l-ați iubit. Vă mulțumesc mult pentru acest lucru. Să nu îl uitați niciodată pe Patrick", a spus bărbatul.

 

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng mesaj emotionant
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close