Antena 3 CNN Actualitate Fundația "Mereu aproape" se implică în cazul unui copil de șase ani, bolnav de leucemie, care a rămas fără bunică, în urma cutremurului din Italia

Fundația "Mereu aproape" se implică în cazul unui copil de șase ani, bolnav de leucemie, care a rămas fără bunică, în urma cutremurului din Italia

Fundația "Mereu aproape" se implică în cazul unui copil de șase ani, bolnav de leucemie, care a rămas fără bunică, în urma cutremurului din Italia
30 Aug 2016   •   11:43

Şapte dintre victimele cutremurului din Italia vor fi aduse marți în România. Convoiul mortuar care îi aduce acasa pe şapte dintre cei 11 români a plecat ieri din Italia.

Șase români sunt încă pe paturile de spital şi încă o persoană este dată dispărută. Bilanțul cutremurului a ajuns la 290 de morți.

În jur de 2.500 de persoane sunt sinistrate, între aceștia numeroși români.

Una dintre victimele seismului este o femeie de 68 de ani, din judeţul Bacău. Muncea de mai mulţi ani în Italia pentru a putea plăti tratamentul nepotului bolnav de leucemie. Fundaţia "Mereu aproape" se implică în acest caz pentru a-l ajuta pe copilul de 6 ani să facă în continuare tratamentul necesar.

Elena Olaru muncea de peste 10 ani în Italia. Avea grijă de o femeie mai în vârstă. Ambele femei au fost găsite fără viaţă, printre dărâmături.

Familia a sperat până în ultimul moment că Elena Olaru nu va fi una dintre victimele teribilului seism. Însă veştile pe care le-au primit au fost şocante.

În ultimii ani, femeia trimitea bani acasă, pentru nepotul său de șase ani, care suferă de leucemie. Soţul femeii este pensionar, după ce a lucrat ca miner, în apropierea comunei Asău.

Fundaţia "Mereu aproape" se implică în acest caz şi o să-l ajute pe băiatul de 6 ani să meargă mai departe.

Președintele fundației “Mereu Aproape”, Alessandra Stoicescu, a explicat, într-o intervenție telefonică în emisinea Previziuni, că micuțul trebuie să aibă în continuare parte de sprijin în lupta pe care o duce.

„Durerea este nemărginită și este foarte greu să vorbești în astfel de momente, mai ales când te lovești că această familie, lovită și până la această tragedie, se lupta cu cea mai mare teamă pe care o poate avea o familie cu copil, că acesta s-ar putea să nu mai răzbească. Astăzi este Sfântul Alexandru și aș vrea să îi urăm toți La mulți ani lui Alexandru, micuțul de șase ani și sunt convinsă că vom reuși să îl ajutăm. Deja am luat legătura cu familia și vom face tot posibilul să intre în campania “Vreau să ajut”, o campanie pe care o desfășurăm împreună cu Antena 1 și Antena 3 și din fondul de urgență al campaniei, alimentat constant cu numărul de SMS 8848, să luăm legătura cu membrii familiei, să vedem de ce ar avea nevoie, ce sume. Trebuie să facem ceva”, a explicat Alessandra Stoicescu, într-o intervenție telefonică în emisiunea Previziuni.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close