Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea a anunțat că îl dă în judecată pe Vlad Voiculescu, după un mesaj postat de acesta pe Facebook

Gabriela Firea a anunțat că îl dă în judecată pe Vlad Voiculescu, după un mesaj postat de acesta pe Facebook

Gabriela Firea a anunțat că îl dă în judecată pe Vlad Voiculescu, după un mesaj postat de acesta pe Facebook
17 Apr 2018   •   15:34

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că îl dă în judecată pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, pentru informațiile false pe care le-a împărtășit pe Facebook referitor la cazul fetiței de opt ani cu fibroză chistică. 

"Ca sa se realizeze o operatie de transplant, fie ca este renal, pulmonar sau de alta natura, trebuie sa fie indeplinite cateva conditii. In primul rand, sa existe organul donat. Am observat ca este o campanie negativa dusa in mass-media de un fost ministru al Sanatatii care are business in domeniul sanatatii. Eu nu pot sa-i urez succes pentru ca isi face campanie electorala cu sanatatea romanilor si se joaca, practic, cu informatii neadevarate pe care le exprima in spatiul public si din nefericire ele sunt preluate.

A fost si la cateva posturi de televiziune, dar a fost demontat in tot ceea ce a afirmat de catre managerul Spitalului Sf. Maria, de domnul doctor Copca, pentru ca nu se pot realiza operatii decat daca exista bolnavul si donatorul sau organul donat", a declarat marti Gabriela Firea.

Edilul sublinieaza ca afirmatiile fostului ministru al Sanatatii sunt false si sunt doar acuzatii nefondate, transmitandu-i ca il va da in judecata.

"Dezmint tot ceea ce exprima in spatiul public fostul ministru al Sanatatii, care face acuzatii nefondate. Ii transmit din nou ca ne vom vedea in instanta pentru ca nu se poate juca la nesfasit de dragul unei cariere politice pe care si-o doreste fulminanta, dar ea nu poate fi construita pe minciuna", sustine Firea.

Fostul ministru al Sănătății a postat pe Facebook mesajul următor: 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close