Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Încerc să abordez aceste momente și cu umor

Gabriela Firea: Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Încerc să abordez aceste momente și cu umor

Gabriela Firea: Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Încerc să abordez aceste momente și cu umor
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
27 Mar 2017   •   22:50

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la ”Sinteza Zilei”, imagini inedite din interiorul Primăriei Capitalei.

Însoțiți de Gabriela Firea, telespectatorii Antena 3 au pătruns în birourile instituției cu 860 de angajați, care are un buget anual de peste 1 miliard de euro.

Primarul general a fost ghid pentru cei care și-au dorit să vadă de unde se iau deciziile care afectează viețile bucureștenilor.

La finalul turului instituției, Gabriela Firea i-a acordat un interviu lui Mihai Gâdea, în care a atins câteva subiecte sensibile.

Gabriela Firea spune că, de la preluarea mandatului, simte că este o ”țintă vie”.

”Este vorba și de copii, nu numai de mine și soț, Întreaga mea activitate este monitorizată, am aflat lucruri stupefiante. Nu știu cine este responsabil, dar am înțeles că sunt ascultată și în casă, am fost urmărită și în pelerinajul de la Ierusalim” spune Gabriela Firea.

Primarul general spune că, până acum, niciodată nu a fost abordată pentru a i se face vreo ”ofertă”, dar că are senzația că unele persoane care i-au trecut pragul biroului aveau o țintă precisă.

”Am avut sentimentul că stau la discuții cu oameni care erau cablați, care aveau tehnică pe ei. Am încercat să abordez aceste momente și cu umor. Niciodată nu mi-am luat măsuri de precauție, nu am pază sau bodyguard. Doar dacă soțul meu poate fi considerat așa. O să văd ce o să fac. Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Și sunt lucruri serioase, vorbim de zeci de milioane de euro” a mai spus Gabriela Firea.

La final, Gabriela Firea de astăzi a avut și un mesaj pentru Gabriela Firea în prima ei zi în București..

”I-aș spune Gabrielei ce i-aș spune fiecărui tânăr. Să nu își piardă speranța, să trăiască clipa. Viața este azi. Noi putem doar într-o oarecare măsură să controlăm viața noastră astăzi. Să nu ne amărâm pentru nimicuri, să facem un bine, dacă putem, nu rău. Acestea sunt valorile pe care mi le-a insuflat și mie familia” a subliniat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close