Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: Parada militară de 1 Decembrie va avea loc la Arcul de Triumf

Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: Parada militară de 1 Decembrie va avea loc la Arcul de Triumf

Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: Parada militară de 1 Decembrie va avea loc la Arcul de Triumf
07 Noi 2016   •   12:24

Parada militară de Ziua Naţională a României, de la 1 Decembrie, va avea loc la Arcul de Triumf, dă asigurări primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că lucrările la acest obiectiv vor fi finalizate până la data de 25 noiembrie.

”Constructorul ne-a garantat că, pe data de 25 noiembrie, șantierul va fi finalizat, gardul care înconjoară acest obiectiv va fi dat la o parte. De asemenea, aici, Administrația Străzilor va proceda la trasarea unor treceri pietonale, vom avea și semafoare pentru că interesul acesta a fost. Ca Arcul de Triumf să fie redat circuitului turistic”, a spus Gabriela Firea.

”Sunt foarte bucuroasă, ca româncă, să anunț că anul acesta, după ani de pauză, parada militară de 1 Decembrie, va putea avea loc aici, la Arcul de Triumf”, a mai spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a declarat că, în urma consolidării, Arcul de Triumf va rezista la un cutremur de peste 8 grade. Izolatorii antiseismici au trebuit să fie omologaţi în Europa, iar procedeul a fost unul mai îndelungat, a menţionat primarul general.

Alături de primarul general s-au aflat preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanishev, precum şi primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Arcul de Triumf
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close