Antena 3 CNN Actualitate Veste bună de pe şantierul Pasajului Piaţa Sudului! Gabriela Firea: „Am primit asigurări că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat”

Veste bună de pe şantierul Pasajului Piaţa Sudului! Gabriela Firea: „Am primit asigurări că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat”

Veste bună de pe şantierul Pasajului Piaţa Sudului! Gabriela Firea: „Am primit asigurări că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat”
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    10 Iun 2016   •   15:37

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, spune că se va implica astfel încât, de Crăciun, pasajul de la Piața Sudului să fie finalizat.

„Ca primar general ales am făcut o primă vizită la șantierul pasajului din Piața Sudului, una dintre cele mai presante probleme ale bucureștenilor din acea zonă și nu numai. Pasajul trebuia terminat la finalul anului trecut. Acum suntem deja în iunie și lucrările sunt realizate în proporție de 60%. S-au făcut greșeli de către toți cei implicați. Trebuie să învățăm din aceste greșeli și să nu le repetăm. Furnizorii de utilități nu au știut exact care sunt traseele cablurilor și țevilor, Primăria nu a urmărit îndeaproape lucrările, iar constructorul a așteptat până s-au deviat toate utilitățile, nu s-a avansat cu alte lucrări”, a declarat Firea, într-un comunicat transmis Agerpres.

„Banii sunt alocați de Consiliul General, dar nu se pot face plăți pentru că antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate. Din aceste motive termenul de execuție a fost decalat până la finalul lunii martie, anul viitor. Dar am primit azi asigurările că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat. Acestea sunt problemele. Dar nu e suficient să constatăm de ce nu merg lucrurile. Bucureștenii așteaptă rezultate. Prin urmare, în perioada imediat următoare îi voi convoca la Primărie pe toți cei implicați în acest proiect, pentru a ieși din acest blocaj. De asemenea, voi dispune ca un reprezentant al Primăriei să fie prezent în permanență pe șantier pentru a supraveghea lucrările și pentru a interveni imediat dacă apar alte obstacole. Voi fi și eu prezentă pe șantier cât de des posibil”, a precizat edilul ales.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close