Antena 3 CNN Actualitate Gest EXTREM. O femeie din Gorj s-a spânzurat înainte ca soţul său să plece la muncă în Franţa

Gest EXTREM. O femeie din Gorj s-a spânzurat înainte ca soţul său să plece la muncă în Franţa

Gest EXTREM. O femeie din Gorj s-a spânzurat înainte ca soţul său să plece la muncă în Franţa
23 Feb 2014   •   12:24
O femeie de 34 de ani din judeţul Gorj s-a sinucis, duminică dimineaţă, cu puţin timp înainte ca soţul său să plece la muncă în Franţa, ea nesuportând ideea despărţirii de bărbat, cu care are doi copii în vârstă de 5 şi 12 ani.
Vasile Ciobanu, din comuna Roşia de Amaradia, a declarat că în cursul zilei de duminică urma să se întoarcă în Franţa împreună cu fratele său şi o cumnată, pentru a lucra acolo, iar cu puţin timp înainte de a pleca şi-a găsit soţia spânzurată de un copac din curtea casei.
Bărbatul spune că soţia sa, Irina Ciobanu,în vârstă de 34 de ani, urma un tratament prescris de un medic psihiatru pentru a suporta mai uşor despărţirea, el susţinând însă că niciodată nu se pusese problema ca femeia să facă un astfel de gest, mai ales că au doi copii -  o fată de 12 ani şi un băiat de cinci ani.
"Joia trecută fusesem cu ea la un consult şi primise nişte medicamente noi, dar cred că erau prea puternice şi se văita că o doare capul şi că e slăbită. Discutasem cu ea, avea nişte gânduri mai negre, îi era greu că ne despărţim, dar niciodată nu a zis că ar face aşa ceva. Tot timpul îmi spunea că va trece peste orice greutate de dragul copiilor", a spus bărbatul, conform Mediafax.
Irina Ciobanu a lăsat un bilet de adio, cerându-şi iertare pentru gestul său şi motivând că nu putea să stea despărţită de soţ.
Bărbatul a mai lucrat şi anul trecut în Franţa, în construcţii, şi spune că urma să se întoarcă acolo în condiţiile în care aici nu a găsit un loc de muncă.
 

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close