Antena 3 CNN Actualitate Gestul șocant care a zguduit lumea artistică din România. Anunțul postat pe Facebook de o cântăreață

Gestul șocant care a zguduit lumea artistică din România. Anunțul postat pe Facebook de o cântăreață

Gestul șocant care a zguduit lumea artistică din România. Anunțul postat pe Facebook de o cântăreață
04 Mar 2016   •   13:03

O ştire şocantă a zguduit lumea artistică. O cântăreaţă de muzică populară a anunţat pe Facebook că se sinucide, chiar în această dimineaţă. Mai mult, a postat şi dovada tentativei.

Tânăra, pe nume Larisa, este elevă la un liceu din Târgu-Jiu, şi, potrivit prietenilor, nu este pentru prima dată ameninţă că îşi ia zilele. De data aceasta, Larisa a postat un mesaj pe Facebook şi mai apoi a revenit cu o imagine în care să-şi fi tăiat venele, scrie gorjexclusiv.ro.

Colegii tinerei cântăreţe povestesc că nu este la prima tentativă de acest gen. „Era o fată cuminte, însă de ceva timp are un anturaj cam dubios. A avut un iubit, acesta a părăsit-o şi de asta reacţionează aşa. S-a mai tăiat odată la fel ca acum, vrea să impresioneze mai mult”, a povestit o colegă.

Silvana Rîciu a aflat vestea cutremurătoare şi a dat mai multe detalii despre acest subiect. Ascultați declarațiile artistei în materialul video de mai sus.

Sursă: Antena Stars

×
Subiecte în articol: cantareata muzica populara
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close