Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, despre Florian Coldea: ”Trebuie să se spovedească public”. Cine este Iuda

Gigi Becali, despre Florian Coldea: ”Trebuie să se spovedească public”. Cine este Iuda

Gigi Becali, despre Florian Coldea: ”Trebuie să se spovedească public”. Cine este Iuda
06 Apr 2018   •   17:20

Gigi Becali spune, în Vinerea Mare, că Florian Coldea trebuie să se spovedească public pentru a dobândi iertarea divină.

”Poate să meargă oricine, dacă este bărbat. Ne trebuie o carte, în semn de pașaport. Dacă vorbim de oameni care au avut funcții publice, singurul care a luat-o cu adevărat pe drumul bisericii este Adriean Videanu. De alții nu știu. Să nu credeți că atunci când ai probleme faci anumite mici chestii care plac lui Dumnezeu, gata Dumnezeu e cu noi. Trebuie să facem rugăciune permanent, să mergem la biserică. Ca să fii bun e un dar de la Dumnezeu, nu e de la noi. Ca să fim mai buni și ca să iubim trebuie să cerem cu rugăciune. Trebuie să te duci la Sfânta Liturghie, fără ea poți să te rogi un miliard de ani. Dacă vorbim de Coldea, el s-o fi dus, dar el ce a făcut, trebuie să facă spovedanie publică pentru răul făcut public. El dacă vrea iertare trebuie să iasă public să zică: am greșit, m-am crezut Dumnezeu, am demonul puterii, am semnat protocoale. El era de informații, de securitate națională, când s-a dus mai departe și făcând niște lucruri nelegale și strigătoare la cer, David s-a spovedit public. El trebuie să spună că a băgat la pușcărie oameni, care nu era în dreptul lui” a spus Gigi Becali la Antena 3.

”Nu vreau să judec, dar nici nu pot să tac, dacă mă întrebați. Oamenii ăștia dacă îi lași, nimic bun nu fac. Nu e în măsură să amenințe. O să vadă el la judecată când o să îl ia dracii și o să-l ducă în fundul Iadului. Iuda este exact protocolul. Cine a semnat este Iuda” a continuat omul de afaceri.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close