Antena 3 CNN Actualitate Gurul Gregorian Bivolaru a început să predea yoga suedezilor

Gurul Gregorian Bivolaru a început să predea yoga suedezilor

Gurul Gregorian Bivolaru a început să predea yoga suedezilor
18 Dec 2008   •   09:31

Deşi a dispărut din atenţia publică de o perioadă lungă de vreme, fostul lider al MISA, Gregorian Bivolaru, a început de curând să predea din nou lecţiile de sex care l-au făcut faimos. De data aceasta în Suedia, ţara care i-a acordat azil.
El este vedeta şcolii de yoga ?Natha? din oraşul Malmo, unde predă lecţii despre continenţa sexuală şi noroc. Doritorii de continenţă sexuală şi de şansă, care doresc să participe la cursurile susţinute de maestrul yoghin Bivolaru, trebuie să plătească o şedinţă de curs cu aproximativ 23-24 de euro, respectiv 17 euro pentru un ?seminar?. Şcoala de yoga ?Natha? din Malmo funcţionează din anul 1994. Ea este condusă de mai vechea prietenă a lui ?Guru?, suedeza Kersti Lindquist, împreună cu o adepta a lui Guru emigrată din fosta Iugoslavie, Jelena Georgevic, şi cu o fostă membra a MISA din România, Andra Tuturuga, scrie Gardianul.
Bivolaru a obţinut azil politic în Suedia în anul 2006 şi timp de doi ani nu a avut nici o activitate publică. În România, Gregorian Bivolaru era liderul MISA, organizaţie calificată ca fiind o sectă şi care promova urinoterapia şi sexul în grup, conform informaţiilor apărute în presă. În 2004, procurorii au dispus o percheziţie la mai multe sedii ale organizaţiei, sub bănuiala că aceasta ascunde o reţea de difuzare ilegală de materiale pornografice, trafic de persoane, iar Bivolaru a fost acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră şi trafic de persoane. Ulterior, acesta a reuşit să fugă din ţară, iar statul român nu a mai reuşit să obţină repatrierea sa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru trafic de carne vie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close