Antena 3 CNN Actualitate Guvernatorul Deltei Dunării, care îl criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, demis din funcție

Guvernatorul Deltei Dunării, care îl criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, demis din funcție

Guvernatorul Deltei Dunării, care îl criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, demis din funcție
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   11:07

Mălin-Matei Mușetescu a fost numit în funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei "Delta Dunării", printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, șeful Executivului l-a eliberat pe Grigore Baboianu din funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei "Delta Dunării".

Cele două decizii au fost luate având în vedere o propunere de luni a vicepremierului, ministru al Mediului.

Pe de altă parte, Dorin-Octavian Corcheș a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), iar Claudiu-Sorin Roșu-Mareș a fost numit secretar de stat la MADR, prin alte decizii ale lui Sorin Grindeanu.

Totodată, șeful Executivului l-a numit pe Constantin Gheorghe în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, pentru o perioadă de cinci ani ani.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Citiți și Guvernatorul Deltei despre capturile lui Grindeanu și Dragnea: Mi-ar fi plăcut să le elibereze

Liviu Dragnea, după criticile guvernatorului Rezervaţiei Delta Dunării: „Am arătat captura de ştiucă, i-am dat drumul, n-am pupat-o”

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Delta Dunarii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close