x close

Fii alături de noi!

Moda bate protocolul. Cum a apărut Carmen Iohannis la Biserica Sfântului Mormânt - FOTO

de 08 Mar 2016   •   11:34
Soția președintelui, Carmen Iohannis, a surprins din nou prin ţinuta sa nepotrivită.

Prima Doamnă l-a însoţit pe Klaus Iohannis la o întâlnire cu Patriarhul grec ortodox al Ierusalimului, la Biserica Sfântului Mormânt. Carmen Iohannis a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit, ignorând total protocolul destul strict cerut de locul cu o mare încărcătură religioasă - Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, respectiv locul unde s-au găsit rămăşiţele crucii.


Foto: www.facebook.com/klausiohannis

Mai mult, în timpul unei discuţii cu Patriarhul Teofil, Prima Doamnă a fost nevoită să stea pe scaun, ceea ce a făcut ca fusta să lase şi mai mult la vedere picioarele.


Foto: www.facebook.com/klausiohannis

Familia prezidenţială se află pentru o săptămână în Israel. Klaus Iohannis a avut întâlniri cu preşedintele Reuven Rivlin şi cu premierul Benjamin Netanyahu, urmând să viziteze Zidul Plângerii, iar apoi să meargă în Palestina.
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati