x close

Fii alături de noi!

Moda bate protocolul. Cum a apărut Carmen Iohannis la Biserica Sfântului Mormânt - FOTO

de 08 Mar 2016   •   11:34
Soția președintelui, Carmen Iohannis, a surprins din nou prin ţinuta sa nepotrivită.

Prima Doamnă l-a însoţit pe Klaus Iohannis la o întâlnire cu Patriarhul grec ortodox al Ierusalimului, la Biserica Sfântului Mormânt. Carmen Iohannis a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit, ignorând total protocolul destul strict cerut de locul cu o mare încărcătură religioasă - Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, respectiv locul unde s-au găsit rămăşiţele crucii.


Foto: www.facebook.com/klausiohannis

Mai mult, în timpul unei discuţii cu Patriarhul Teofil, Prima Doamnă a fost nevoită să stea pe scaun, ceea ce a făcut ca fusta să lase şi mai mult la vedere picioarele.


Foto: www.facebook.com/klausiohannis

Familia prezidenţială se află pentru o săptămână în Israel. Klaus Iohannis a avut întâlniri cu preşedintele Reuven Rivlin şi cu premierul Benjamin Netanyahu, urmând să viziteze Zidul Plângerii, iar apoi să meargă în Palestina.
 
poza

Actualitate

Momentul adevărului! Valeriu Steriu: „Liviu Dragnea a ştiut despre discuţiile purtate de UNPR cu alte partide”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ştiut despre discuţiile purtate de UNPR cu alte partide, iar în ultimele luni acordul dintre cele două formaţiuni a fost încălcat "în repetate rânduri", a declarat luni liderul Uniunii, Valeriu Steriu.

27 Iun 2016  •  17:47

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati