Antena 3 CNN Actualitate Hanibal Dumitrașcu a murit - Biografie

Hanibal Dumitrașcu a murit - Biografie

Hanibal Dumitrașcu a murit - Biografie
20 Mai 2018   •   16:07

Hanibal Dumitrașcu a murit. 

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urma sa trei fete: pe soția sa și pe cele două fiice gemene. Cele trei nu au plecat nicio clipă de lângă acesta, sperând că va rezista operației pe creier. În urmă cu puțin timp, acesta a pierdut lupta cu viața. 

Hanibal Dumitrașcu avea 54 de ani, împliniți anul acesta în 9 ianuarie. S-a născut în Râmnicu Sărat, județul Buzău. 

Din anul 2006, a fost conferențiar universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, unde fusese înainte lector universitar din 1995. De asemenea, era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere în Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

În calitate de cadru didactic universitar (preparator, asistent, lector, conferentiar) a desfăşurat o intensă activitate în direcţia unui demers permanent de pregătire profesională şi ştiinţifică în aşa fel încât a răspuns cerinţelor de exigenţă specifice mediului universitar. A publicat cărţi, cursuri, articole dar şi interviuri în presa scrisă, radio, televiziune. A participat la realizarea unor proiecte de cercetare aplicată în domeniile specifice asistenţei sociale şi socio - umanului. Totodată, Hanibal Dumitrașcu a colaborat în calitate de cadru didactic şi cu Universitatea de Medicină ”Carol Davilla” din Bucureşti şi cu Universitatea IRECSON, Bucuresti. Activitatea didactică în cadrul Catedrei de Asistenţă Socială a însemnat şi îndrumarea de-a lungul anilor a lucrărilor de licenţă a studenţilor de la toate secţiile de Asistenţă Socială ale Universităţii din Bucureşti.

Reputatul profesor Hanibal Dumitrașcu, cunoscut și ca psihologul românilor, a publicat și nenumărate cărți în domeniul psihologiei.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close