Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 1 - 7 februarie 2016. Ce urmează pentru toate zodiile

Horoscop 1 - 7 februarie 2016. Ce urmează pentru toate zodiile

Horoscop 1 - 7 februarie 2016. Ce urmează pentru toate zodiile
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Ian 2016   •   14:00

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o analiză pentru săptămâna care stă să înceapă, în emisiunea Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, la Antena 3.

Iată ce urmează pentru zodii:

E o săptămână care face tranziția până la anul Maimuței de Foc. Este o perioadă de tranziție. Nu vor exista forțe beligerante, decât acele zodii de foc, care pot veni să conteste că nu primesc suficient de multă dragoste. Urmează scăderi de prețuri, reduceri, dar atenție, nu la mâncare, nu la alimente.

Berbec, Leu și Săgetător - ceva mai tumultoși, mai excesivi, mai critici. Ei trebuie să iasă din această stare și să își invite familia, partenerul, să iasă la reuniuni, la înțelegeri, tot ce înseamnă socializare e foarte bine.

Pentru zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn sunt ceva mai liniștite, dar trebuie să manifeste ceva mai multă dragoste, ceva mai multă diplomație, pentru că dacă se va lăsa cu certuri, peste două săptămâni vor fi trași de urechi. Deci o săptămână bună pentru cheltuieli, cu moderație.

Zodiile de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, o săptămână foarte bună ei, sunt curați, curtează, încep să epateze, încep declarațiile de dragoste, posibilități de relaționare, angajamente noi, pot primi niște oferte de servici, oferte foarte bune.

Pentru zodiile de apă, Rac, Scorpioni și Pești, au anticipat că dacă intră în sfera de cheltuieli, vor fi mai avantajați, pentru că peste o perioadă aceleași lucruri vor fi mult mai scumpe. Se continuă trendul acesta, își fac stocuri, se pregătesc. Săptămâna aceasta vor fi mult mai sensibili și trebuie văzut dacă nu cumva la unii dintre ei s-a instalat și vreo mică stare de depresie.

Atenționarea ar fi să își verifice starea de sănătate, să evite excesele.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close