Antena 3 CNN Actualitate Horoscopul zilei - 26 noiembrie și weekend - Racii au o zi plină de evenimente plăcute

Horoscopul zilei - 26 noiembrie și weekend - Racii au o zi plină de evenimente plăcute

Horoscopul zilei - 26 noiembrie și weekend - Racii au o zi plină de evenimente plăcute
27 Noi 2015   •   08:36

Zi de vineri si un weekend destul de pline pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente neasteptate.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Berbecii au parte de o serie de conflicte la locul de munca, ceea ce ii face sa fie destul de stresati vineri. Insa, pe parcursul weekend-ului vor reusi sa se detensioneze si sa se odihneasca. Primesc vesti bune cu privire la o suma importanta de bani.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Taurii au si ei parte d eo zi de vineri agitata, insa din punct de vedere sentimental. Se pare cau problemele cu persoana iubita nu se mai termina, iar acest lucru va face ca nativii acestei zodii sa aiba parte de un weekend destul de nelinistiti.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Gemenii in schimb au o zi de vineri si un weekend minunate! Nativii acestei zodii se distreaza de minune in compania persoanei iubite si planuiesc o scurta vacanta in weekend. Pe plan financiar totul merge minunat.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Racii au o zi plina de evenimente placute vineri! Reusesc sa faca ceva ce de mult timp si-au propus, iar acest lucru ii face sa se simta cat se poate de multumiti. Nativii acestei zodii petrec un weekend minunat in compania persoanei iubite.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Leii se distreaza de minune vineri in compania persoanei iubite! Nativii acestei zodii trec prin momente minunate alaturi de persoan iubita si totodata primesc vesti bune cu privire la starea lor materiala. In weekend planuiesc o calatorie alaturi de multi prieteni apropiati.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Fecioarele se confrunta vineri cu o serie de probleme la locul de munca din cauza unui coleg care le cam vrea raul. In weekend insa vor reusi sa puna cap la cap tot ceea ce s-a intamplat vineri si sa gaseasca o solutie pentru a iesi din impas.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Balantele isi dau seama vineri ca ar trebui sa se limiteze un pic din cheltuieli. Nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa petreaca timpul aproape singuri in weekend din cauza exceselor din ultima vreme.
SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie si pentru weekend

Zi de vineri destul de grea pentru Scorpioni din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii au ceva probleme cu persoana iubita, din cauza lipsei de comunicare. Ar trebui ca pe parcursul weekend-ului sa faca in asa fel incat sa reuseasca sa comunice din nou cu omul de langa ei.

Continuarea, pe lyla.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close