Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. O femeie bolnavă psihic şi-a ucis bărbatul cu lovituri de ciocan

Iaşi. O femeie bolnavă psihic şi-a ucis bărbatul cu lovituri de ciocan

Iaşi. O femeie bolnavă psihic şi-a ucis bărbatul cu lovituri de ciocan
Sursa foto: Foto: Observator
08 Iul 2010   •   19:27

Într-o comună din Iaşi, o femeie şi-a ucis bărbatul cu un ciocan. În urmă cu ceva timp, femeia s-a lovit puternic la cap şi de atunci se pare că şi-a pierdut minţile. Vecinii ei spun că începuse să se creadă Fecioara Maria. Mai mult, ar fi întocmit chiar o listă cu câţiva dintre ei, pe care vroia să-i ucidă.

În urmă cu 20 de ani femeia a căzut din căruţă şi s-a lovit la cap atât de tare, încât a fost operată pe creier. Femeia a fost internată la neurologie, dar niciodată la psihiatrie. Trebuia să urmeze şi un tratament, dar cum nu are pensie şi trăia cu soţul şi copiii mai mult în sărăcie, bani de medicamente n-a avut. Boala s-a agravat, iar femeia a început să fie violentă şi să delireze. Un delir religios, spun medicii psihiatri de la Socola, unde a fost internată femeia de dimineaţă. Un delir care a determinat-o să-şi omoare soţul şi să-şi dorească să le curme viaţa şi altor săteni. Săptămâna viitoare femeia va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru ca medicii să stabilească dacă şi-a ucis soţul cu discernământ sau nu.

Femeia avea o listă cu 5 oameni pe care să îi sacrifice ca ofrandă lui Dumnezeu. Primul înscris... soţul. Următorul pe lista morţii ar fi fost chiar preotul satului.

Singurii care aveau grijă de femeia de 45 de ani şi de soţul ei de 50 de ani erau cei trei copii ai lor. Acum fraţii se pregătesc să-şi înmormânteze tatăl.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Iași ciocan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close